Greek Mafia: Σχεδίαζε δολοφονικές επιθέσεις με drone

Το «ΒΗΜΑ της Κυριακής» παρουσιάζει αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις δολοφονίες που σχεδίαζε η Greek Mafia.

Όπως αποκαλύπτει το «ΒΗΜΑ της Κυριακής» και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, η Greek Mafia ετοίμαζε επιθέσεις με drone, τα οποία πιθανότατα θα μετέφεραν χειροβομβίδες.

Στην πρόσφατη δικογραφία της Ασφάλειας Αττικής για τα πληρωμένα συμβόλαια θανάτου στα Σκούρτα Βοιωτίας και τον Κορυδαλλό περιλαμβάνονται ευρήματα, κυρίως από βίντεο κατόπτευσης αστικών περιοχών, από το κινητό Έλληνα ποινικού, το οποίο εξετάζεται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στα ευρήματα αυτά φαίνεται ο ποινικός να προχωρά σε αλλεπάλληλες δοκιμαστικές πτήσεις drone, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειται για προεργασία για αιφνιδιαστική αιματηρή επίθεση με ρίψη εκρηκτικού μηχανισμού.

Παράλληλα, διαπιστώνεται πως πίσω από τον κύκλο αίματος και τα συμβόλαια θανάτου κρύβεται η συνεργασία των Ελλήνων νονών της νύχτας με τη ρωσική και αλβανική μαφία.

Όπως αποκαλύπτεται στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής», υπήρξαν συμβόλαια θανάτου που εκτελούσαν Έλληνες και Αλβανοί ποινικοί κατά τη διάρκεια των αδειών τους από τις φυλακές της χώρας, αλλά και άτομα που σχετίζονταν με κυκλώματα οίκων ανοχής, τα οποία δεν έγιναν αντιληπτά από τις Αρχές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο