Bundesliga: Κορυφή για τη Λεβερκούζεν – Στο κυνήγι της η Μπάγερν

Στη Γερμανία Λεβερκούζεν και Μπάγερν συνεχίζουν τη μονομαχία τος για τον τίτλο.

Η πρωτοπόρος της Μπουντσελίγκα Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζει ακάθεκτη και πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ντάρμσταντ. Ο Νέιθαν Τέλα άνοιξε το σκορ στο 33′ και ο ίδιος σκόρερ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 52ο λεπτό.

Η Μπάγερν Μονάχου καταδιώκει τη Μπάγερ Λεβερκούζεν σε απόσταση δύο βαθμών και νίκησε 3-1 τη Γκλάντμπαχ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ελβέντι στο 35’, για να ισοφαρίσει ο Πάβλοβιτς στο 45’. Ο Χάρι Κέιν έδωσε το προβάδισμα στους Βαυαρούς στο 70’ και ο Ντε Λιχτ λίγο πριν το φινάλε, διεύρυνε τη νίκη των πρωταθλητών με το τρίτο γκολ.

Στη Σκωτία, η πρώτη της βαθμολογίας Σέλτικ στραβοπάτησε στην έδρα της Αμπερντίν. Ο Μιόφσκι πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 50ο λεπτό, για να ισοφαρίσουν οι Κέλτες 14 λεπτά αργότερα με τον Κουν.

Μία επική και ανεπανάληπτη παρουσίαση διοργάνωσε η Κόλο Κόλο για τον Αρτούρο Βιδάλ Ο Χιλιανός μέσος επέστρεψε στην πατρίδα του και αφού έφτασε στο γήπεδο με ελικόπτερο, η παρουσίασή του συνεχίστηκε, εξίσου εντυπωσιακά. Ο Βιδάλ ανέβηκε πάνω σε ένα άλογο, φόρεσε στέμμα και κρατώντας ένα σπαθί, έκανε βόλτες στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της αγαπημένης του ομάδας.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο