Ρωσία: Τρεις νεκροί από βομβαρδισμό στο Μπέλγκοροντ

Την ώρα που οι Ρώσοι σπεύδουν στις κάλπες για δεύτερη μέρα, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από χτύπημα στην πόλη Μπέλγκοροντ, στα σύνορα με την Ουκρανία.

Ξεκίνησαν την Παρασκευή οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία, με τα… δράματα να απουσιάζουν καθώς η νίκη του Βλαντιμίρ Πούτιν θεωρείται σχεδόν βέβαιη και κάπως έτσι μία ακόμη εξαετή θητεία απλώνεται μπροστά του.

Όλα αυτά όμως, την ώρα που οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται.

Συγκεκριμένα, στο Μπέλγκοροντ σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν μετά από βομβαρδισμό, για τον οποίο σύμφωνα με τους Ρώσους, φταίει η Ουκρανία.

Λίγες ώρες νωρίτερα σημειώθηκε επίθεση με drone σε δύο διυλιστήρια της περιφέρειας Σαμάρα, προκαλώντας πυρκαγιά στη μία μονάδα.

Στη Βίνιτσα σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι από ρωσικό βομβαρδισμό, όπως λένε οι ουκρανικές αρχές, ενώ από τα πυραυλικά χτυπήματα που σημειώθηκαν στην Οδησσό, ο απολογισμός είναι 20 νεκροί και δεκάδες τραυματίες.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο