«Τιτανομαχίες» στα προημιτελικά του Champions League

Μεγάλες αναμετρήσεις προέκυψαν στην κλήρωση για την προημιτελική φάση του Champions League.

Κλήρωση «γιγάντων» στο Champions League. Για τρίτη διαδοχική χρονιά η Ρεάλ και η Σίτι αντάμωσαν στους νοκ αουτ αγώνες της λαμπερής διοργάνωσης.

Μοιρασμένη και η «πίτα» της πρόκρισης τις δύο προηγούμενες φορές. Από ένα «κομμάτι» για  τα δύο μεγάλα κλαμπ.

Οι αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης περιλαμβάνουν ακόμη τα ζευγάρια Άρσεναλ – ΜπΆγερν , Ατλέτικο – Ντόρτμουντ και το ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα

Οι Καταλανοί επανήρθαν σε προημιτελική φάση μετά το 2020. Το Μεγκα θα μεταδώσει στις 10 Απριλίου από τη Γαλλία, τη σπουδαία μονομαχία Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα, λίγους μήνες πριν ο Κιλιάν Εμπαπέ μετακομίσει από το Παρίσι για τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ.

«Η γνώμη μου είναι πραγματικά ότι μεγαλώνεις με τις προκλήσεις , ξέρεις, και πρέπει να ‘’απογειώνεις’’ ένα τέτοιο βήμα, ξέρεις – και μεγάλο βήμα. Για να μην αποδεικνύεις  απλώς στους άλλους ότι μπορείς να το κάνεις αλλά και για να το αποδείξεις στον εαυτό σου», είπε ο Γκιουντογκάν.

Στην Ιταλία και στο Εμπολι, η Μπολόνια με γκολ του Τζοβάνι Φαμπιάν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, νίκησε 1 -0 την τοπική ομάδα και «γαντζώθηκε» για τα καλά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.

Στην Ισπανία, η Σοσιεδάδ, παρέμεινε εντός της πρώτης εξάδας. Νίκησε στο Σαν Σεμπάστιαν 2 -0 την Καντιθ. Πρώτο γκολ από τον Μερίνο στο 28ο λεπτό, το τελικό 2-0 από τον Ρώσο Ζαχάριαν στο δεύτερο ημίχρονο, 12η νίκη για τους Βάσκους στο πρωτάθλημα.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο