Super League: Παιχνίδι χωρίς αύριο για τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τρίτη αγωνιστική των play off στην Stoiximan Super League.

Αυτή την ώρα Ολυμπιακός – Άρης  στο 85΄λεπτί είναι στο 2 – 0 και ΠΑΟΚ – Λαμία στο 53 το σκορ είναι στο 1 -1 .

Καθοριστικό ντέρμπι στις 21.00. Ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον ΠΑΟΚ και υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να επιστρατεύσει τον Σαμέτ Ακαϊντίν τον οποίο και επαναφέρει στην αρχική του ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα λοιπόν, ο Τούρκος τεχνικός ξεκινά με τον Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια, και τους Κώτσιρα, Γεντβάι, Ακαϊντίν και Χουάνκαρ, από δεξιά προς τα αριστερά.

Ο Αράο επιστρέφει στον κέντρο, έχοντας δίπλα του τον Τσέριν, ενώ η τριάδα μπροστά αποτελείται από τους Βέρμπιτς, Μπερνάρ και Μπακασέτα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιωαννίδης.

Αναλυτικά οι επιλογές του Φατίχ Τερίμ:

Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Μπακασέτα, Ιωαννίδη.

Με τρεις αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό παρατάσσεται η ΑΕΚ στη Λεωφόρο για το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μάνταλος ξεκινά αντί του Πινέδα, ο Τσούμπερ αντί του Γκατσίνοβιτς και ο Ελίασον αντί του Άμραμπατ, με τον Ματίας Αλμέιδα να διατηρεί στον άξονα τους Γιόνσον, Σιμάνσκι.

Ο Αθανασιάδης είναι στο τέρμα για την Ένωση, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να είναι η τετράδα της άμυνας. Γιόνσον, Σιμάνσκι ξεκινούν στον άξονα, δεξιά στην επίθεση ο Ελίασον, αριστερά ο Τσούμπερ και ο Μάνταλος πίσω από τον Γκαρσία.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο