Στο «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής που έχασε τη ζωή της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.
Αβάσταχτος πόνος για τη νέα γυναικοκτονία και σοκ στην κοινή γνώμη από την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.
Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του πατέρα της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε.
Μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη, ο πατέρας της κοπέλας στέλνει το μήνυμά του σε όλες τις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας.
«Ο πόνος είναι ανείπωτος την παρούσα στιγμή προσπαθώντας να διαχειριστώ την τεράστια απώλειά μου. Δυστυχώς, η Κυριακή μου δεν θα γυρίσει πίσω. Ζητώ αυτό που δεν έκανε η Ελληνική Αστυνομία, που είχε καθήκον να προστατεύσει το κορίτσι μου. Όπως όλους τους πολίτες. Πλέον, να το κάνει η ελληνική δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Τα κορίτσια πρέπει να μιλούν στην οικογένεια. Το κοριτσάκι μου, που το μεγάλωσα, δεν μου είχε πει όσα βίωνε τον τελευταίο καιρό για να μην με φέρει σε δύσκολη θέση. Το κορίτσι μου έκανε ότι έπρεπε να κάνει ως μία γυναίκα που απειλείται. Την έδιωξαν, την άφησαν ανυπεράσπιστη. Μόνη της ενώ απειλείτο. Βίωσε ειρωνεία και αδιαφορία τα τελευταία λεπτά της ζωής της».
«Πιστεύω πως είναι στα πλαίσια της υπερασπιστής του οι επιστολές»
Η Ελένη Μαζαράκη, δικηγόρος του πατέρα της Κυριακής μίλησε στην εκπομπή.
«Ο πατέρας της είναι μία τραγική φιγούρα. Είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει απλά υπάρχουν στοιχεία που διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του. Ο συγκεκριμένος δράστης έδειξε μία επιλεκτική αμνησία όπου με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να δικαιολογήσει τις πράξεις του. Οι επιστολές του είναι γραμμένες είναι άγνωστο πότε έχουν γραφτεί γιατί θεωρούμε πως έχουν γραφτεί για να σπιλώσουν την Κυριακή. Πιστεύω πως είναι στα πλαίσια της υπερασπιστής του οι επιστολές. Εάν είχαν αποδέκτη την Κυριακή γιατί είναι στα χέρια του; Εδώ εμπλέκονται και οι αστυνομικοί υπάλληλοι που είχαν υποχρέωση από τον νόμο να την υπερασπιστούν. Η κοπέλα ζήτησε προστασία και δεν έλαβε. Αντιμετώπισε όμως, ειρωνεία και αδιαφορία. Είναι αυτεπάγγελτη η διαδικασία».