Basketball Champions League: Στο Final Four το Περιστέρι για πρώτη φορά στην ιστορία του

Στο μπάσκετ είχαμε την ιστορική πρόκριση του Περιστερίου στο φάιναλ φορ του BCL, με νίκη μέσα στη Γερμανία επί της Βόννης. Στη Euroleague η Μακάμπι θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

Ο Βασίλης Σπανούλης έσβησε τους Γερμανούς από τον πίνακα των αποδυτηρίων του και από τον χάρτη του Basketball Champions League.

Το Περιστέρι γύρισε τούμπα τη σειρά, με 89 – 77 έσπασε την έδρα των Γερμανών που πέρυσι κατέκτησαν το τρόπαιο και προκρίθηκε θριαμβευτικά στο Final Four της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πήρε το προβάδισμα στο 4’ και έκτοτε δεν το ξανά έχασε. Κορυφαίος ο Τζο Ράγκλαντ που έκανε εμφάνιση ΜΒΠ με 21 πόντους, 8 ασίστ, 5 ριμπάουντ, σε 35 λεπτά.

Η ομάδα της δυτικής Αττικής μαθαίνει απόψε αν θα αντιμετωπίσει την Τόφας ή την Τενερίφη στον ημιτελικό.

Euroleague

Στην Euroleague, η Μακάμπι διέλυσε τη Μπασκόνια 113 – 85 και θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoff της διοργάνωσης. Η σειρά αρχίζει με δύο ματς στο ΟΑΚΑ, και στις τάξεις των φίλων του τριφυλλιού επικρατεί παροξυσμός για ένα εισιτήριο.

Στο άλλο χθεσινό ματς των Play In, με τρίποντο του Λούντμπεργκ 11 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, η Μπολόνια πέταξε εκτός συνέχειας την Εφές. 67 – 64 το τελικό σκορ και τελικός την Παρασκευή με την Μπασκόνια για την όγδοη θέση.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο