Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου

Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα η Έβερτον κέρδισε τη Λίβερπουλ και την θέτει εκτός μάχης τίτλου. Η Παρί είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα στη Γαλλία, ενώ η Αταλάντα θα είναι η αντίπαλος της Γιουβέντους στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Στο Γκούντισον Παρκ, στο 27΄ ο Μπράνθγουεϊτ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της Λίβερπουλ και άνοιξε το σκορ για την Έβερτον. 2-0 στο 58΄ με τον Κάλβερτ Λιούιν και ήττα για τους κόκκινους, που έμειναν 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα προηγήθηκε στο 8ο λεπτό της Φιορεντίνα με τον Κοπμάινερς και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ημιτελικού. Οι βιόλα που έχασαν με κόκκινη τον Μιλένκοβιτς στο 53΄, απάντησαν στο 68΄ με τον Μαρτίνες Κουάρτα. Ο Σκαμάκα στο 75΄ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους. 3-1 με τον Λούκμαν στο 90+5΄ και σκορ πρόκρισης. Ο Πάσαλιτς στην εκπνοή έγραψε το τελικό 4-1 για την Αταλάντα που στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους.

Στη Γαλλία, ο Ντεμπελέ στο 19΄ άνοιξε το σκορ για την Παρί κόντρα στη Λοριάν. Τρία λεπτά αργότερα ο Εμπαπέ πέτυχε το 2-0, ενώ στο 60΄ ο Γάλλος επιθετικός με εντυπωσιακή ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντεμπελέ. Ο Μπαμπά στο 73΄ μείωσε σε 3-1. Στο 90΄ ο Εμπαπέ έγραψε το τελικό 4-1 για την Παρί, που χρειάζεται μία νίκη για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο