Παναθηναϊκός: Παρουσίασε τον προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο

Τον δεύτερο φιλικό της αγώνα θα δώσει σήμερα η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου κόντρα στη Μάλτα, στην Αυστρία.

Με το Νίκο Παπαδόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, η Εθνική απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό την εστία της Μάλτας, με τον Τζόλη. 4 λεπτά αργότερα ο Παυλίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και κέρδισε πέναλτι από τον Αλ Τούμι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακασέτα κάνοντας το 0 – 1.

Η ανωτερότητα της εθνικής συνεχίστηκε και στο 15 ο Τζόλης έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Αλ Τούμι. Στο 31′ ο Τζολάκης, στην παρθενική του εμφάνιση με το εθνόσημο, απομάκρυνε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μπονγκ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τον Μπακασέτα πάντως να αγγίζει το 0 – 3 στο 50′, ενώ μία ακόμα ευκαιρία έχασε ο Τζόλης στο 68ο λεπτό, υπογράφοντας το εξαιρετικό του πενθήμερο με τη γαλανόλευκη.

Η 14χρονη απουσία του Παναθηναϊκού από την κορυφή της Stoiximan Super League, αποτέλεσε το πιο ισχυρό κίνητρο για να δεχτεί την πρόταση ο νέος προπονητής των πράσινων Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ουρουγουανός κόουτς περιέγραψε το στυλ που θα προσπαθήσει να περάσει στην ομάδα του, ξεκαθαρίζοντας όμως πως θα διατηρήσει την ταυτότητα της προηγούμενης τριετίας.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Αθλητικά

Απόρρητο