Λ. Αυγένακης: Τι αναφέρουν στο Live News ανώτατες πηγές του Μαξίμου για την διαγραφή του

Tην διαγραφή του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η διαγραφή από τη ΝΔ ήρθε μετά την καταγγελία αλλά και το βίντεο που δείχνει τον Λευτέρη Αυγενάκη να χειροδικεί και να υβρίζει υπάλληλο του αεροδρομίου. Κλήθηκε για εξηγήσεις από τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη και 15 λεπτά σύμφωνα με πληροφορίες αναχώρησε εκνευρισμένος. Είχε επίσης κληθεί να δώσει εξηγήσεις και τηλεφωνικά στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα και μετά την συνάντηση με τον κ. Καλαφάτη συναντήθηκε και με τον κ. Τασούλα και αποχώρησε εκνευρισμένος από τη Βουλή.

Κορυφαία πηγή από το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε στο Live News για την διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη:

«Συμπεριφορές του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε!» ειδικά σε εργαζόμενο, δεν μπορώ να τις δεχτώ. Λυπάμαι γιατί ο Αυγενάκης έχει προσφέρει στο κόμμα αλλά πρέπει όλοι να πάρουν ένα μάθημα. Δεν λέω ναι στη διαγραφή για πολιτική κριτική. Την αρνητική συμπεριφορά όμως δεν την δέχομαι».

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Πολιτική

Απόρρητο