Ψυχικό: Τα μηνύματα «φωτιά» που είχε ανταλλάξει ο τοπογράφος με τον επιχειρηματία με τον οποίο φέρεται να είχε προστριβές

Το Live News αποκαλύπτει τα μηνύματα που αντάλλαξε ο 54χρονος τοπογράφος που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό με επιχειρηματία της Μυκόνου.

Αποκαλυπτικά είναι τα μηνύματα που αντάλλαξε ο 54χρονος με επιχειρηματία της Μυκόνου. Στα αρχικά τους μηνύματα ο επιχειρηματίας έχει στείλει έγγραφο όπου αναγράφονται οι τιμές και τα εμβαδά, με τον τοπογράφο να απαντά πως τα έδωσε «στον ενδιαφερόμενο σήμερα και την Πέμπτη ή Παρασκευή θα έχουμε απάντηση για αγορά των μετόχων και όχι του χωραφιού».

Στη συνέχεια, ωστόσο, από τα μηνύματα φαίνεται πως τα πράγματα μεταξύ τοπογράφου και επιχειρηματία έχουν αρχίσει και χαλάνε.

-Το πακέτο τους το έγραψες;

-Ρε Παναγιώτη, το έχουμε πει 100 φορές και δεν καταλαβαίνεις. Παντού τα έστελνα μαζί, τι δεν καταλαβαίνεις. Εσύ δεν τους έστειλες και τους είπε ότι μαζί τα πουλάμε;

-Οκ, κατάλαβα.

-Που είναι ο… που τα είχε κανονίσει όλα;

-Εντάξει είπα, σε κατάλαβα.

-Σε πελάτη του… μπροστά του είπα πουλάμε μαζί. Πάρε ρώτα τον.

-Δεν ρωτάω κανέναν. Μαζί μιλάμε.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο