«Το Βήμα της Κυριακής»: BHMAgazino, περιοδικό «Vita» & «Οι Ηγέτες της Μεταπολίτευσης: Ανδρέας Παπανδρέου»

Αυτή την Κυριακή «Το Βήμα» κυκλοφορεί με όλο το πλούσιο πακέτο προσφορών για τους αναγνώστες.

Ο δεύτερος τόμος της σειράς βιβλίων «Ηγέτες της Μεταπολίτευσης» είναι αφιερωμένος τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η περιπετειώδης διαδρομή μιας ξεχωριστής προσωπικότητας, από το πανεπιστημιακό περιβάλλον της Αμερικής, στην ελληνική πολιτική και την πρωθυπουργία. Μαζί το μεγαλύτερο περιοδικό υγείας και ευεξίας, το «VITA», με καλοκαιρινές συμβουλές ομορφιάς και συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Και φυσικά ένθετο, όπως κάθε Κυριακή, το περιοδικό BHΜAGAZINO με ένα μεγάλο αφιέρωμα  στο ανακαινισμένο Μουσείο Καζαντζάκη στην Κρήτη.

Μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ θα ξεναγηθούμε στους χώρους του εμβληματικού μουσείου και θα διαβάσουμε για την ιστορία αλλά και τα σημαντικά εκθέματα για τη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Πολιτισμός

Απόρρητο