«Έφαγε πόρτα» η Κατερίνα Σαλακά στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στον Λυκαβηττο

Μετά τα απανωτά sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Παρίσι, η Μαρίνα Σάττι έδωσε ακόμα μια παράσταση το βράδυ της Κυριακής στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Ωστόσο, η Κατερίνα Σαλακά δεν κατάφερε να βρεθεί στον χώρο της παράστασης και να την παρακολουθήσει από κοντά, όπως αποκάλυψε η ίδια με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, κάνοντας λόγο για ενημέρωση της τελευταίας στιγμής από τους συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι πως δεν ανήκει στην παράσταση.

Με μια σειρά βίντεο η Κατερίνα Σαλάκα εμφανέστατα φορτισμένη κατήγγειλε ότι έγινε δέκτης πολύ άσχημης συμπεριφοράς από τους συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι ενώ η ίδια είχε συνεννοηθεί να βγει στη σκηνή μαζί της, όπως είχε γίνει και πριν από περίπου έναν μήνα στην εμφάνιση της στη Σϊβηρη Χαλκιδικής.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο