Σκηνές φαρ ουεστ στο κέντρο της Αθήνας – Πυροβολισμοί στην Ομόνοια με έναν τραυματία

Πανικός πριν από λίγη ώρα στην Ομόνοια, μετά από βροχή πυροβολισμών από άγνωστο άνδρα που επέβαινε σε αυτοκίνητο.

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο μετά τις 06:00 το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κρήτης και Ακομινάτου, πίσω από την πλατεία Βάθης, ένας άνδρας που διερχόταν από το σημείο με δίκυκλο, πυροβόλησε εναντίον ενός άλλου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ενέδρα. Το θύμα καθόταν με ένα ακόμα άτομο σε ένα ταχυφαγείο την ώρα που πέρασε ένα μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια και ο οδηγός άνοιξε πυρ.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, εντόπισαν 5-7 κάλυκες από πυροβόλο όπλο. Το θύμα, με καταγωγή από την Αλβανία που έχει κάνει φυλακή για 15 χρόνια κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία, τραυματίστηκε ελαφρά στον ώμο και νοσηλεύεται στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Τα ευρήματα θα μεταφερθούν στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Εκεί θα γίνει βαλλιστική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη παράνομη δραστηριότητα.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο