Stoiximan Super League: Νέα αποτυχία για τον Παναθηναϊκό – Έφερε 1-1 με τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στην ισοπαλία, 1-1 με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι πράσινοι είχαν ευκαιρίες να πάρουν τους τρεις βαθμούς, με τους Ιωαννίδη, που επέστρεψε μετά από τρεις εβδομάδες και Τζούρισιτς.

Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Ο Τετέ στο 33ο λεπτό με το τέταρτο φετινό του γκολ άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Αρης πήρε την ισοπαλία.

Τα κατάφερε χάρη στο έβδομο φετινό γκολ του Μορόν στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ισπανός φορ σκόραρε στο 72’ και έβαλε νέους μπελάδες στους «πράσινους».

Ο Ντιέγκο Αλόνσο σε σχέση με το παιχνίδι με την Τσέλσι προχώρησε σε πέντε αλλαγές.

O Φώτης Ιωαννίδης μπήκε αλλαγή αντί του Γερεμέγεθ στο 60, αλλά δέκα λεπτά πριν το φινάλε έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Ούτε το σουτ του Τζούριτσιτς στην εκπνοή βρήκε στόχο.

Έκτο ματς χωρίς νίκη για το τριφύλλι στις εννιά πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan Super League. Παραμένει ψηλά στη βαθμολογία η ομάδα του Άρη.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο