«17 κλωστές»: Πρεμιέρα απόψε στις 22:50

Το MEGA «ζωντανεύει» στη μικρή οθόνη μία από τις πιο αιματοβαμμένες σελίδες στην ιστορία της Ελλάδας. Οι «17 Κλωστές» κάνουν πρεμιέρα απόψε στις 22:50.

Τα αληθινά γεγονότα που οδήγησαν στη μαζική δολοφονία που συγκλόνισε τη χώρα στις αρχές του 1900, έρχονται ξανά στο φως μέσα από τα 6 επεισόδια της σειράς μυθοπλασίας, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια.

Το σενάριο της σειράς που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, υπογράφουν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη και τη μουσική ο Μίνως Μάτσας.Πρωταγωνιστής της ιστορίας που διαδραματίζεται στα Κύθηρα την περίοδο 1906 – 1909 είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης και λυράρης, τον οποίο υποδύεται ο Πάνος Βλάχος.

Ο αγαπητός στον τόπο του νέος κατηγορείται άδικα και τρέπεται σε φυγή, επιστρέφοντας για να πάρει εκδίκηση.

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Πολιτισμός

Απόρρητο