Europa League: Για την τρίτη σερί ευρωπαϊκή νίκη στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε, στις οκτώ παρά τέταρτο, τη Ρέιντζερς για την 4η αγωνιστική του Europa League. Στις δέκα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Ολντ Τράφορντ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Τζουργκάρντεν, για το Conference.

Την 3η του νίκη στη League Phase του Europa League θέλει να πανηγυρίσει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με τη Ρέιντζερς στις 8 παρά τέταρτο στο κατάμεστο Γ. Καραϊσκάκης και θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη οχτάδα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτός των Ορτέγκα, Γουίλιαν και Γιαζίτσι υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, βάζοντας στην αποστολή και τους Κωστούλα, Μουζακίτη, Παπακανέλλο και Μπακούλα.

ΠΑΟΚ

Στις 10 το βράδυ ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει την υπέρβαση στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στην Μάντσεστερ Γ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που επιστρέφει στον πάγκο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ενώ ο δικέφαλος του Βορρά θα έχει τη συμπαράσταση 3.500 οπαδών του.

Παναθηναϊκός

Ευρωπαϊκή βραδιά και για τον Παναθηναϊκό που κυνηγάει την πρώτη του νίκη μετά από 2 αγωνιστικές στο Conference League κόντρα στην Τζουργκάρντεν στη Σουηδία.

Ο Ρουί Βιτόρια έχει όλους τους παίκτες που έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα διαθέσιμους.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο