Τα γκολ της Premier League, Serie A και La Liga

Στην Αγγλία ισόπαλο προς όφελος της πρωτοπόρου Λίβερπουλ το ντέρμπι του Λονδίνου.

Η Άρσεναλ απέκτησε πλεονέκτημα με το γκολ του Μαρτινέλι στο 60′, αλλά η γηπεδούχος Τσέλσι, έφερε το ματς στο τελικό 1 -1 με γκολ του Πορτογάλου Πέδρο Νέτο στο 70′.

Στους 19 βαθμούς αμφότερες οι ομάδες στην Premier League.

Serie A

Ντέρμπι και στην Ιταλία.

Στο Μιλάνο, όπου η πρωτοπόρος Νάπολι με σκόρερ τον Μακ Τόμινέι στο 23′ προηγήθηκε 1 – 0 της πρωταθλήτριας Ίντερ.

Ο Τούρκος Τσαλχάνογλου πρόσφερε στους φίλους της γηπεδούχου το καταπληκτικό γκολ της ισοφάρισης στο 43′, αλλά χρεώθηκε και με τον τίτλο του μοιραίου… όταν για πάρτη φορά στη Serie A τόσο με τη φανέλα Ίντερ και προγενέστερα της Μίλαν αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Αποτέλεσμα 1 -1 μόνη επικεφαλής η Νάπολι.

La Liga

Στην Ισπανία δεύτερη ήττα της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα και «σύννεφα σκόνης» για το ημιαυτόματο οφσάϊντ με αφορμή γκολ του Λεβαντόφσκι στο 13ο λεπτό.

Το γκολ δεν μέτρησε και κατά μία εκδοχή οι χειριστές του VAR μπέρδεψαν το παπούτσι του Πολωνού με αυτό, του αμυντικού της Σοσιεδάδ Αγκέρντ.

Οι Βάσκοι ωστόσο ήταν ανώτεροι και με σκόρερ τον Σουριναμέζο Μπέκερ στο 29′ πανηγύρισαν την νίκη 1 – 0 στο Σαν Σεμπάστιαν.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο