Nations League: Γαλλική νίκη στο Μιλάνο και η πρώτη θέση στον όμιλο

Στο Μιλάνο η Γαλλία επικράτησε 3-1 της Ιταλίας με υπογραφή Ραμπιό.

Το ντέρμπι Ιταλίας – Γαλλίας στο Μιλάνο άρχισε με γκολ μόλις στο δεύτερο λεπτό για τη Γαλλία. Σκόρερ ο Ραμπιό μετά το κόρνερ του Ντίνιε. Ο αμυντικός της Άστον Βίλα εκτέλεσε στο 33′ φάουλ. Η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Βικάριο και κατέληξε στην εστία. 2-0 οι Γάλλοι. Στο 35ο λεπτό ο Καμπιάσο παρέλαβε την μπάλα από τον Ντι Μάρκο και η Ιταλία μείωσε σε 2-1 , αλλά ακόμη ένα γκολ από τον Ραμπιό στο 65′ καθόρισε το τελικό 3-1 για τη Γαλλία και την πρώτη θέση στον όμιλο.Γάλλοι και Ιταλοί πέρασαν στα προημιτελικά.

Στη Βουδαπέστη το Ισραήλ με σκόρερ τον Γιαρντέν Σούα στο 86ο λεπτό νίκησε μεν 1-0 το Βέλγιο, υποβιβάστηκε δε στη 2η κατηγορία.

Στο Όσλο, Έρλινγκ Χάαλαντ σόου, στην αναμέτρηση της Νορβηγίας με το Καζακστάν. 1-0 στο 23ο λεπτό. Δεύτερο γκολ για τον 24χρονο επιθετικό στο 37′ από τη σέντρα του Νούσα. Οι Σκανδιναβοί έκλεισαν το ημίχρονο 3-0 με το γκολ του Αλεξάντερ Σόρλοθ στο 41′. Ο Χάαλαντ διεύρυνε το σκορ στο 71′, χατ τρικ για τον σταρ της Νορβηγίας και το τελικό 5-0 έγινε με το υπέροχο σουτ του Νούσα στο 76ο λεπτό. Η Νορβηγία «ανέβηκε» στην πρώτη κατηγορία της διοργάνωσης με τη βοήθεια του Τσέριν. Ο μέσος του Παναθηναϊκού ήταν στην ενδεκάδα της Σλοβενίας στη Βιέννη, όπου η Αυστρία βρήκε γκολ με τον Σμίντ στο 27′ 1-0. Στο 81′ ο Τσέριν ισοφάρισε για τη Σλοβενία. Με το τελικό 1-1 η Αυστρία κατέλαβε τη δεύτερη θέση και συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου του Μαρτίου.

Άλλα Στιγμιότυπα

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο