Νέα Ορλεάνη: Η στιγμή της επίθεσης – Ο δράστης του μακελειού ασπάστηκε πρόσφατα το ισλάμ

Μουδιασμένη παραμένει η Νέα Ορλεάνη από το μακελειό στην Πρωτοχρονιά (01/01/2025) όταν φορτηγό έπεσε σε πλήθος που γιόρταζε το νέο έτος στις ΗΠΑ.

Στη Νέα Ορλεάνη, τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 35 τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στην τουριστική συνοικία της πόλης την ώρα που κάτοικοι και επισκέπτες γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά και στη συνέχεια άνοιξε πυρ.

Οι σφαίρες έπεφταν «βροχή» τον πιο τουριστικό δρόμο στην πόλη του αμερικανικού Νότου. Ο δράστης φορούσε αλεξίσφαιρη θωράκιση που κάλυπτε ολόκληρο το σώμα του και πυροβόλησε με στρατιωτικού τύπου τυφέκιο.

Το FBI χαρακτήρισε την επίθεση ως τρομοκρατική. Ειδικοί ελέγχουν αυτοσχέδια εκρηκτικά, που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του δράστη.

Καθώς περνούν τα πρώτα 24ωρα μετά την επίθεση όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το παρελθόν του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρομοκράτης φαίνεται να συνδέεται με το ISIS, ενώ τα διεθνή Μέσα αναφέρουν ότι πρόσφατα ασπάστηκε το ισλάμ.

Η στιγμή της επίθεσης στην Νέα Ορλεάνη

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο