Μυτιλήνη: Επιτέθηκε και τραυμάτισε γυναίκα στη μέση του δρόμου και τον άφησαν ελεύθερο

Στην Μυτιλήνη ένας άνδρας επιτέθηκε σε μία νεαρή γυναίκα, και την χτύπησε. Μάλιστα, πέρυσι είχε συλληφθεί για ανάλογη επίθεση, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 11/1, όταν ένας 29χρονος απείλησε, επιτέθηκε και τραυμάτισε μία νεαρή γυναίκα στη Μυτιλήνη.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες. Εξετάστηκε από ιατροδικαστή και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 29χρονο, ο οποίος κατηγορείται για απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης. Προσήχθη στις εισαγγελικές Αρχές και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν(τον Νοέμβριο) για επίθεση και τραυματισμό άλλου ατόμου και είχε αφεθεί ελεύθερος και τότε.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο