Euroleague: Ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι Μιλάνο

Με κάτω τα χέρια ο Παναθηναϊκός έχασε από την Αρμάνι 87 - 75 και έβαλε σε κίνδυνο το πλεονέκτημα έδρας στην Euroleague. Απόψε ο Ολυμπιακός, χωρίς τον Γουόκαπ, υποδέχεται την Εφές με στόχο τη νίκη και την κορυφή της κατάταξης.

«Ναυάγιο» στο Μιλάνο. Με τέτοια εμφάνιση ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να ζητήσει πολλά στο Μediolanum και ηττήθηκε με 87 – 75 από την Αρμάνι, μπαίνοντας για τα καλά σε περιπέτειες για το πλεονέκτημα έδρας.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης ξεκίνησε καλά το πρώτο μέρος, οδηγώντας στο σκορ με 24 – 21. Ένα 10 – 0 όμως από τον Λεντέι άλλαξε τα δεδομένα και ο Παναθηναϊκός έκτοτε κυνηγούσε.

Ο Αμερικανός παόυερ φόργουορντ σταμάτησε στους 33 πόντους αφού κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει.

Ο,τι κι αν έκανε ο Σλούκας δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν που δεν είχε άλλους διασωθέντες. Υπερβολική αστοχία, ακόμα και κάτω από το καλάθι, ενώ έλαμψε ξανά δια της αδιαφορίας του ο Λορέντζο Μπράουν. Ο Ναν επηρεάστηκε από τα τρία φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και έμεινε χαμηλά.

Στις 9 και τέταρτο ο Ολυμπιακός υπερασπίζεται την κορυφή, υποδεχόμενος την Εφές στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Κανονικά υπολογίζονται οι Φαλ, Μακίσικ και Βιλντόζα, όχι όμως και ο Γουόκαπ.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο