Δικογραφία έχει σχηματιστεί για πασίγνωστο τράπερ, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της συντρόφου του.
Όλα ξεκίνησαν όταν τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου, η σύντροφος του γνωστού τράπερ τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.
Άμεσα έσπευσε περιπολικό στο σπίτι του ζευγαριού, ωστόσο η γυναίκα αρνήθηκε να ανοίξει, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να φύγουν. Μέσω των social media, και αφού έγινε γνωστό το συμβάν, ο τράπερ άρχισε να βάλλει κατά των δημοσιογράφων που ανέδειξαν το θέμα, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει συμβεί τίποτα.
Την επόμενη ημέρα, η Αστυνομία πήγα ξανά στο σπίτι του ζευγαριού αναζητώντας τον τράπερ στα πλαίσια του αυτοφώρου, ωστόσο ο ίδιος είχε διαφύγει. Η σύντροφός του υποστήριξε ότι έπαθε κρίση πανικού και έπεσε και χτύπησε, απορρίπτοντας την κατηγορία για ενδοοικογενειακή βία.
Ο τράπερ αναζητείται.
«Ο εισαγγελέας διέταξε να γίνει προανάκριση»
Μιλώντας για το θέμα, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, σημειώνει:
«Δέχθηκε η Άμεση Δράση τηλεφώνημα από μία κυρία η οποία είπε ότι με χτυπάει, με δέρνει, σας παρακαλώ πολύ σώστε με. Πήγε η Άμεση Δράση στο σημείο, βγήκε αυτή η κυρία χτυπημένη και λέει κοιτάξτε να δείτε τσακωθήκαμε πάρα πολύ και μου φώναξε πάρα πολύ και τρόμαξα, έπαθα κρίση πανικού και στον πανικό μου έπεσα και χτύπησα».
«Ο εισαγγελέας διέταξε να γίνει προανάκριση και το θέμα πλέον να ακολουθήσει τους όρους του πρωτοκόλλου για την ενδοοικογενειακή βία».