Προφυλακίστηκε έπειτα από την απολογία της, η 34χρονη στην Πιερία που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 58χρονο σύντροφο και πατέρα του παιδιού της και στη συνέχεια τον έθαψε στην αυλή του σπιτιού του.
Ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε τον 58χρονο σύντροφό της στην αυλή του σπιτιού τους, στην Πιερία, μετά από άγριο καυγά. Και τώρα δηλώνει μετανιωμένη.
«Μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω. Λυπάμαι πραγματικά για ότι έγινε. Με ενδιαφέρει η υγεία του παιδιού που έχω στα σπλάχνα μου και το μέλλον του 3χρονου αγοριού μου».
Η κατηγορούμενη, μητέρα ενός τρίχρονου παιδιού και έγκυος έξι μηνών, στην απολογία της που κράτησε περίπου δυόμισι ώρες, υποστήριξε ξανά ότι πάνω σε καβγά με τον σύντροφο της, τον έσπρωξε, κι εκείνος έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι.
Τότε φοβήθηκε, τον έθαψε και δήλωσε την εξαφάνιση του παίζοντας θέατρο επί 5,5 μήνες.
Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή η 34χρονη πήρε το δρόμο για τις φυλακές, ενώ, τα ευρήματα από την ιατροδικαστική δεν έχουν ρίξει φως στα πραγματικά αίτια του θανάτου του 54χρονου.
Οι συγγενείς του θύματος αναμένουν να μάθουν εάν ο άνθρωπος τους ήταν ακόμη ζωντανός όταν θάφτηκε από την 34χρονη σύντροφο του. Το πόρισμα του ιατροδικαστή δεν μπόρεσε να δείξει κάτι και γι’ αυτό θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις.
«Σαφέστατα είναι μετανιωμένη, το μετανιώνει κάθε ημέρα, νιώθει τρομερές τύψεις, τα συλλυπητήρια της», είπε ο δικηγόρος της, Σταμάτης Σκλέπας.
Πώς έθαψε το πτώμα
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη έδεσε με σύρμα το θύμα, τον έβαλε σε ένα χαλί και μετέφερε τη σορό του στην αυλή για να θάψει το πτώμα. Όπως είπε, δεν υπήρχε συνεργός ούτε στη δολοφονία, ούτε στη συνέχεια.
«Σίγουρα υπάρχουν συνεργοί, έχουν γίνει τρομερά λάθη στη συγκεκριμένη υπόθεση, η ελληνική αστυνομία δεν έψαξε σωστά, ο Κώστας ήταν θαμμένος στα 50 εκατοστά», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του 58χρονου, Αναστάσιος Ντούγκας.
Τραγική φιγούρα στη σκιά του εγκλήματος το τρίχρονο παιδί του ζευγαριού, το οποίο φέρεται να έδωσε κρίσιμες πληροφορίες για τη δολοφονία του πατέρα του, μέσα από τις ζωγραφιές του.
«Ρώτησε για το παιδί, στεναχωρημένη είναι, λύγισε η καρδιά μου θέλω να πάρω τα εγγόνια μου», είπε η μητέρα της.
«Δε γίνεται να υπάρχει ένα πτώμα μέσα στο σπίτι και η ίδια να προβαίνει σε όλες αυτές τις ενέργειες χωρίς να έχει αντιληφθεί τίποτα το παιδί», είπε ο δικηγόρος της κόρης του 58χρονου, Δημήτρης Μυλωνέρος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δικηγόροι της οικογένειας είπαν πως αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες πως η 34χρονη μέσα στο σπίτι δεν ήταν μόνη της αλλά υπήρξε και συνεργός.
Μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να «σπάσει» η 34χρονη, υποστήριζε πως ο σύντροφος της είχε εξαφανιστεί, χωρίς η ίδια να γνωρίζει την τύχη του. Η αλήθεια ωστόσο όπως αποδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες ήταν τελείως διαφορετική.