Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 16/02 στην οδό Ιάσμου στην περιοχή της Φυλής, με θύμα έναν 15χρονο που έχασε τη ζωή του όταν εξετράπη το ΙΧ στο οποίο επέβαινε.
Από την σφοδρή σύγκρουση ο ανήλικος έχασε τη ζωή του στο σημείο, ενώ άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Από τους τέσσερις συνολικά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, η μία τραυματίας έχει υποστεί ακρωτηριασμό κάτω άκρου.
Το τροχαίο
Ήταν λίγο πριν τις 07.00 το πρωί όταν οι 5 επιβαίνοντες του ΙΧ επέστρεφαν από νυχτερινή έξοδο. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα βγήκε από τον δρόμο, προσέκρουσε σε κράσπεδο και σε ένα δέντρο, προτού αναποδογυρίσει.
Σε βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA έχουν αποτυπωθεί τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα όπου οι γείτονες σπεύδουν να βοηθήσουν τα παιδιά αμέσως μετά το τροχαίο.