Βροχερός ο καιρός την Τρίτη – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την Τρίτη και έρχονται πιο ψυχρές αέριες μάζες από τη περιοχή των Βαλκανίων ρίχνοντας κατακόρυφα τον υδράργυρο τις επόμενες μέρες.

Άστατος θα είναι ο καιρός την Τρίτη αφού στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, ενώ χιόνια αναμένονται τοπικά στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 2 – 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι με νεφώσεις και τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 8 – 16 βαθμούς και τους ανέμους στα 3 – 5 μποφόρ.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία από 6 – 10 βαθμούς και οι άνεμοι στα 2 – 4 μποφόρ.

Την Τετάρτη ο καιρός θα παραμείνει άστατος με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές.

Την Τσικνοπέμπτη, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ενδέχεται να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις και σε χαμηλότερα υψόμετρα.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο