Νίκη της Λαμίας επί του Παναθηναϊκού

Η Λαμία νίκησε 3 - 1 τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Super League.

Είχε να νικήσει από την πρεμιέρα, νίκη στην έδρα της δεν είχε, είναι ουραγός στη Super League. Παρόλα αυτά η Λαμία υπέταξε τον Παναθηναϊκό με 3 – 1 και διατήρησε ελπίδες για παραμονή.

Εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας των πράσινων, ο Τσιμπόλα άνοιξε το σκορ στο 6’ με κεφαλιά. Ο Παναθηναϊκός πίεσε και ισοφάρισε με συρτό σουτ του Τζούρισιτς στο 72’, όμως αντί να αντιδράσει, κατέρρευσε.

Ο Φουρτάδο έφυγε στην πλάτη του Μαντσίνι στο 78’ και με έναν «κεραυνό» έδωσε ξανά προβάδισμα στη Λαμία. Στο 90’ ο Μαντσίνι έκανε το πέναλτι της χρονιάς, όταν αψυχολόγητα πέταξε μπάλα μέσα ενώ το παιχνίδι συνεχιζόταν στην περιοχή του Ντραγκόβσκι. Ο διαιτητής Ευαγγέλου υπέδειξε την παράβαση για την ακατανόητη ενέργεια του Αργεντινού και ο Φουρτάδο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Άρης αγχώθηκε αλλά επικράτησε 2 – 1 του Παναιτωλικού στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Λορέν Μορόν πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Μόντσου με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ διπλασίασε το προβάδισμα του Άρη στο 30ο λεπτό.

Ένα γκολ του Φαμπιάνο στο 43’ δεν μέτρησε επειδή ο Βραζιλιάνος στόπερ υποδείχτηκε οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 61’ με ατομική προσπάθεια του Σέρχιο Ντίαζ, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση και οι κιτρινόμαυροι πήραν τους τρεις βαθμούς.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο