Πρόβα στέψης στο Μάντσεστερ έκανε η Λίβερπουλ, νικώντας 2-0 τη Σίτι και ξεφεύγοντας 11 βαθμούς από την Άρσεναλ. Διπλό στο Κάλιαρι για τη Γιουβέντους, που μπήκε στην 4άδα του καμπιονάτο.
Από το κόρνερ του Μακ Άλιστερ ο Σομποσλάι στρώνει στον Σαλάχ κι αυτός ανοίγει στο 14’ το δρόμο για την πρώτη νίκη της Λίβερπουλ στο Έτιχαντ επί της Μάντσεστερ Σίτι μετά από 9,5 χρόνια. Στο 37’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν.
Ο Σαλάχ έστρωσε στον Σομποσλάι και με αυτό το 2-0 η Λίβερπουλ ξέφυγε με 11 βαθμούς από τη δεύτερη Άρσεναλ και αγκαλιάζει τον τίτλο στην Premier League.
Μετά από μόλις 12 λεπτά αγώνα στο Κάλιαρι ο Βλάχοβιτς με την επιμονή του πέτυχε το γκολ που έμελλε να χαρίσει στη Γιουβέντους την τέταρτη διαδοχική νίκη της στη Serie A, βάλσαμο μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League.
H Παρί συνεχίζει την αήττητη προέλασή της στο γαλλικό πρωτάθλημα περνώντας νικηφόρα και από τη Λιόν, με τον Χακίμι να ανοίγει το σκορ στο 53’. Έξι λεπτά αργότερα ο Ντεμπελέ έκανε το 2-0 συνεχίζοντας να σκοράρει κατά βούληση μέσα στο 2025.
Στο 83’ η Λιόν ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το πλασέ του Σερκί. Αλλά αμέσως μετά ο Χακίμι με δεύτερο δικό του γκολ κλείδωσε τη νίκη της Παρί, που βρίσκεται πια στο +13 από τη δεύτερη Μαρσέιγ.
Η Λιόν μείωσε στο τελικό 3-2 με τον Τολισό στις καθυστερήσεις.