Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση θανάτου του Βασίλη Καλογήρου.
Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», τα νέα των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις του 39χρονου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βρέθηκε ουσία, που θα μπορούσε να παραπέμπει σε αυτοκτονία του Βασίλη Καλογήρου.
Από την τοξικολογική εξέταση προκύπτουν όμως και κάποια άλλα ζητήματα. Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης φαίνεται ο 39χρονος ψυχολόγος να μην έχει λάβει μόνο ένα φάρμακο.
Εκείνο που γίνεται γνωστό συμπληρωματικά στις συνταγογραφήσεις του τελευταίου χρόνου του 39χρονου φαίνεται να υπάρχει αγωγή για φάρμακο της καρδιάς, όπου αυτό δεν έχει αναφερθεί στην ελληνική αστυνομία.