Τις υψηλές του πτήσεις συνεχίζει ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης προκρίθηκε με άνεση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Ολλανδίας και αύριο το απόγευμα θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.
Μία ακόμη πτήση για τον σπουδαίο Εμμανουήλ Καραλή. Με αυτό το άλμα στα 5 μέτρα και 75 εκατοστά προκρίθηκε στον τελικό του άλματος επί κοντώ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου της Ολλανδίας.
Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στον τελικό που θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής, καθώς έχει την καλύτερη επίδοση μεταξύ των 11 αθλητών που πέρασαν.
O Kαραλής είναι και η μοναδική ελπίδα της Ελλάδας για μετάλλιο, μετά την απουσία λόγω ίωσης του Μίλτου Τεντόγλου.
Στο τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Indian Wells, που διεξάγεται στην Καλιφόρνια, καθώς επικράτησε άνετα του Βραζιλιάνου, Τιάγκο Ουάϊλντ με 6-2, 6-4. Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά, θα είναι ο Ιταλός, Ματέο Μπερετίνι