Στη σύλληψη τεσσάρων υπηκόων Τουρκίας προχώρησαν οι Αρχές και οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στη διπλή δολοφονία στην Γλυφάδα έξω από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, τον περασμένο Δεκέμβριο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, έχουν προσαχθεί ακόμη εννέα άτομα και εξετάζεται η συμμετοχή τους στο περιστατικό.
Επιπλέον, από τις έρευνες που έγιναν, έχουν βρεθεί 13 όπλα και ποσότητες ναρκωτικών.
Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί ήδη δύο Τούρκοι.
Ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή
Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί με απίστευτη ψυχρότητα μέσα στη μέση του δρόμου, να καταδιώκει και να σημαδεύει ξανά το θύμα του και το αποτελειώνει από απόσταση αναπνοής.
Στο βίντεο αποτυπώνεται καρέ καρέ το μακελειό, με τους δύο νεκρούς και τον έναν σοβαρά τραυματία, στην καρδιά της Γλυφάδας.
Τα δύο θύματα τρέχουν να γλιτώσουν από τους ενόπλους, που πυροβολούν σε κοινή θέα, δίχως να υπολογίζουν το παραμικρό.
Ο εκτελεστής τρέχει, προτάσσοντας το όπλο και ανοίγει πυρ. Καταδιώκει τον έναν έξω από το σούπερ μάρκετ και τον πυροβολεί εξ επαφής.
Αμέσως μετά, κυνηγάει το δεύτερο θύμα του και όταν εκείνο εγκλωβίζεται πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο, του δίνει τη χαριστική βολή.