Σε εξαιρερικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων ο 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης.
Ένας 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών από τα Χανιά δέχτηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι κατά την διάρκεια προπόνησης με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δεν είχε αντιληφθεί εξαρχής την σοβαρότητα του χτυπήματος και τελικά πήγε στο νοσοκομείο μετά από δύο ημέρες.
Οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν σε καλή κατάσταση, με τις επόμενες ώρες να χαρακτηρίζονται κρίσιμες, μολονότι ο 19χρονος νοσηλεύεται μερικές μέρες στην ΜΕΘ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.