Εμμανουήλ Καραλής: Θέλω να πάρω κι άλλα μετάλλια

Στο ψηλότερο σκαλί του Ευρωπαϊκού βάθρου ανέβηκε ο Εμμανουήλ Καραλής, που μοιράστηκε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ με τον Ολλανδό Φλον.

Ο ιπτάμενος Μανόλο έγινε ο πρώτος Έλληνας επικοντιστής που κατακτά το χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Μανόλο κατέκτησε το πρώτο του χρυσό μετά από έναν αγώνα θρίλερ. Χρειάστηκε τρία άλματα για να περάσει τα 5.85, ενώ πήδηξε με άνεση τα 5.90. Επίδοση που του χάρισε το χρυσό, το οποίο μοιράστηκε με τον Ολλανδό Μένο Φλον. Ο Καραλής δοκίμασε και στα 5.95, όμως αντιμετώπισε προβλήματα με το κοντάρι του.

Ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε στην Ελλάδα και σε δηλώσεις του στις κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ανέφερε μεταξύ άλλων χιουμοριστικά «ευχαριστώ όσους με ξεμάτιασαν».

Αναλυτικά ο Ολυμπιονίκης ανέφερε:

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος. Είχα φουλ μάτι στον αγώνα. Ελπίζω ο κόσμος να παρακολουθεί κι άλλα πρόσωπα πέρα από εμένα και τον Μίλτο Τεντόγλου. Στην προπόνηση θα πειράξω τον Μίλτο για το μετάλλιο που πήρα. Θέλω να πάρω κι άλλα μετάλλια, ελπίζω ο κόσμος να με ξεματιάσει στον αγώνα μου στη Κίνα σε δύο εβδομάδες».

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο