Στη Θεσσαλονίκη, ένας άντρας φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια πήδηξε από το μπαλκόνι.
Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα. Στη Θεσσαλονίκη ένας άντρας φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 53χρονος επιτέθηκε και σκότωσε τη 44χρονη γυναίκα του με αιχμηρό αντικείμενο, καταφέροντάς της πολλαπλά τραύματα.
Στη συνέχεια έπεσε από τον δεύτερο όροφο του διαμερίσματός τους στη Σίνδο και σκοτώθηκε. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί 2 παιδιά, μία 21χρονη και μία 16χρονη κοπέλα.
«Έμαθα τι συνέβη και ήρθα να δω. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε. Γενικά δεν μάλωναν, δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα. Και οι γείτονες τώρα μου είπαν ότι δεν άκουσαν κάποια φασαρία σήμερα. Και οι δύο ήταν καλά. Δεν ξέρεις τι συμβαίνει στο μυαλό του καθενός. Και τα δύο παιδιά ήταν εκτός σπιτιού, η μικρότερη ήταν στο σχολείο», δήλωσε ο αδελφός της δολοφονημένης γυναίκας στο LIVE NEWS.