Από τα χαμόγελα και τις στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τα δύο παιδιά που είχαν αποκτήσει, στο έγκλημα και την αυτοκτονία του δράστη.
Ο 53χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 44χρονη γυναίκα του με 4 διαφορετικά μαχαίρια και πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού που έμεναν.
Ένα 24ωρο μετά τη νέα γυναικοκτονία στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, μιλούν στο Live News συγκλονισμένοι. Κανείς δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τα όσα έγιναν. Όλοι σκέφτονται τις δύο κόρες που είχαν αποκτήσει οι δικοί τους άνθρωποι κι πλέον καλούνται να διαχειριστούν τη σκληρή πραγματικότητα.
«Μάθαμε πως τη σκότωσε με μαχαίρι».
Στη γειτονιά που έμεναν κανείς δεν κατάλαβε το έγκλημα που σημειώθηκε.
Πολλοί εικάζουν ότι προηγήθηκε καυγάς. Οι δυο κόρες του ζευγαριού έλειπαν την ώρα του εγκλήματος.
Η 44χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο πάτωμα του διαμερίσματος μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο 53χρονος την είχε μαχαιρώσει στο λαιμό και την κοιλιά. Όταν κατάλαβε πως την είχε σκοτώσει, αποφάσισε να δώσει τέλος και στη δική του ζωή.
Η 44χρονη -όπως αναφέρουν στο Live News φίλοι και συγγενείς της- είχε αναφέρει τους τελευταίους μήνες, πως αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση με τον σύζυγό της. Κανείς όμως δεν κατάλαβε έγκαιρα τον κίνδυνο.
«Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε. Δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα».
Όταν έφτασαν στην περιοχή αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ, τόσο η 44χρονη όσο και ο δολοφόνος της, ήταν νεκροί.
Άμεσα στον τόπο του εγκλήματος σπεύδουν ιατροδικαστής, η σήμανση, αλλά και συγγενείς του ζευγαριού.
Το ζευγάρι δεν είχε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις με τους περίοικους, καθώς δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που είχε μετακομίσει από το Βόλο.
Η κηδεία της 44χρονης θα γίνει αύριο την Παρασκευή στην Αλβανία, ενώ του δράστη το ερχόμενο Σάββατο.