Το πεζοδρόμιο παραμένει αποκλεισμένο από αστυνομικούς και οι αυτόπτες μάρτυρες σε σοκ.
Έχουν περάσει λίγα λεπτά από τη βουτιά θανάτου που έκαναν στο κενό ο 49χρονος και η 46χρονη σύντροφός του και η γειτονιά στην περιοχή του Ζωγράφου είναι ανάστατη.
Το πρώτο φως της ημέρας, δείχνει τους διασώστες να μεταφέρουν τις σορούς των δύο θυμάτων σε ασθενοφόρα, λίγα μόνο μέτρα από τους πρώτους πάγκους που είχαν στηθεί, για την λαϊκή αγορά.
Τα πρώτα στοιχεία οδηγούν τους αστυνομικούς στη σκέψη για διπλή αυτοκτονία. Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο, δεν διαπίστωσε άλλα τραύματα πέραν εκείνων που προήλθαν από την πτώση.
Ο πατέρας της 46χρονης που κοιμόταν στον κάτω όροφο, ξύπνησε από τα ουρλιαχτά αυτοπτών μαρτύρων και έμαθε για τον θάνατο της κόρης και του γαμπρού του. Τα λόγια του, στους αστυνομικούς, έριξαν περισσότερο φως στις συνθήκες της τραγωδίας.
Το ζευγάρι όπως έλεγαν κάτοικοι της περιοχής δεν είχε απασχολήσει ποτέ τους τελευταίους μήνες με τη συμπεριφορά του.
Ανάμεσα στις μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και ορισμένες για καυγά του ζευγαριού, λίγα λεπτά πριν τη διπλή αυτοκτονία.
Την ώρα της βουτιάς θανάτου του ζευγαριού οι παραγωγοί και οι μικροπωλητές έστηναν τους πάγκους τους για τη λαϊκή που γίνεται, όπως κάθε εβδομάδα στον συγκεκριμένο δρόμο. Έντρομοι κάποιοι είδαν, όπως ανέφεραν το ζευγάρι να πέφτει στο κενό και μετά το αρχικό σοκ, ειδοποίησαν τις Αρχές.
Οι έρευνες των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση συνεχίζονται σε μια προσπάθεια να συμπληρωθούν και τα τελευταία κομμάτια στο παζλ της δραματικής υπόθεσης που παραμένουν κενά.