Σήμερα, Παρασκευή 21 Μαρτίου, το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη συμπληρώνει τις 1.000 εκπομπές και συνεχίζει με την ίδια δυναμική και αποτελεσματικότητα το δύσκολο έργο της.
Μετά από 30 επιτυχημένες σεζόν, 4.000 ώρες live τηλεοπτικού αέρα και 1.000 νύχτες αγωνίας, έρευνας και αποκαλύψεων, η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» φτάνουν τις 1.000 εκπομπές.
Η αστυνομική ρεπόρτερ συνεχίζει με την ίδια δυναμική και αποτελεσματικότητα το έργο της. Η μακροβιότερη εκπομπή έρευνας της ελληνικής τηλεόρασης και η έμπειρη δημοσιογράφος έχουν συμβάλει στην εξιχνίαση 29 δολοφονιών και στην εύρεση 1.860 αγνοουμένων.
Η Αγγελική Νικολούλη έχει αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις, η μεγαλύτερή της κατάκτηση όμως είναι η διαχρονική προτίμηση του κοινού.
«Απόψε είναι μια ιδιαίτερα βραδιά για όλους εμάς στο ‘Τούνελ’ γιατί τα χιλιάσαμε», είπε η Αγγελική Νικολούλη.