Ολυμπιακός: Το UEFA Media Forum φιλοξενήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Το UEFA Media Forum, ένα ακόμη σημαντικό γεγονός που εντάσσεται στον εορτασμό για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού, φιλοξενήθηκε σήμερα στο «Καραϊσκάκη».

Οι διευθυντές Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων των μεγαλύτερων κλαμπ της Ευρώπης φιλοξενήθηκαν από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στελέχη της UEFA, της ECA καθώς και από Άγιαξ, Ντόρτμουντ, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, συμμετείχαν στο UEFA CLUB MEDIA Forum.

Όλοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού.

«Το πιο εντυπωσιακό που είδα, ήταν όλα όσα έγιναν στην Αθήνα και τον Πειραιά, με όλα τα βεγγαλικά. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, ήταν εκπληκτικό», σχολίασε ο David Perrette, UEFA Senior Media Operartion Manager.

«Χρόνια πολλά από την Ίντερ! Είστε ένας τεράστιος Σύλλογος, όχι μόνο στην Ελλάδα. Και στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο. Έχετε εκπληκτικούς οπαδούς, εκπληκτικός Σύλλογος. Περάσαμε πραγματικά τέλεια εδώ. Αυτή η πόλη είναι φανταστική, αυτός ο Σύλλογος είναι υπέροχος», δήλωσε η Malvina Dodi, FC Internazionale Milano, Media Relations Specialis.

Με τον διευθυντή Διεθνών Σχέσεων του Ολυμπιακού Κώστα Βερνίκο να υποδέχεται τους προσκεκλημένους, συζητήθηκαν θέματα διαφήμισης και σχέσεων των κλαμπ, ζητήματα τηλεοπτικών καλύψεων, διατυπώθηκαν απόψεις για τους κανονισμούς στα μίντια την τριετία 2027-2030, καθώς και όσα έχουν να κάνουν με την προετοιμασία για το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Αθλητικά

Απόρρητο