Ο ΠΑΟΚ έχασε στον πρώτο ημιτελικό του FIBA EUROPE CUP στον πόντο από την Σολέ στη Θεσσαλονίκη, ενώ η ΑΕΚ με νίκη στην Πάτρα, περιμένει αντίπαλο. στα προημιτελικά του BCL.
Ο Κάμπελ δημιουργεί την τελευταία φάση της Σολέ στο ματς και ο Μακνίς καρφώνει εμφατικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι Γάλλοι προηγούνται με 89-88 του ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Europe Cup, στο παλατάκι. Ο δικέφαλος του Βορρά έχει μια ακόμη ευκαιρία, αλλά ο Ρέινολντς δεν ευστόχησε στο τελευταίο σουτ.
Πλέον, στη ρεβάνς, η ομάδα του Καντσελιέρι θέλει νίκη με δύο πόντους για να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.
Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, η ΑΕΚ επικράτησε του Προμηθέα στην Πάτρα με 60-56 για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των 16 του BCL.
Στο 5-1 το ρεκόρ της και περιμένει, Γαλατασαράι, Ρέτζιο Εμίλια ή Ναντέρ στα προημιτελικά.
Στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών, Ολυμπιακός – Αθηναϊκός θα είναι το ζευγάρι των τελικών. Οι Ερυθρόλευκες του Θάνου Νίκλα επικράτησαν άνετα 70-57 του Πρωτέα στη Βούλα και με 2-0 νίκες πέρασαν στους τελικούς για ένατη συνεχόμενη φορά.
Πρώτη σκόρερ η Κίρα Λάμπερτ με 24.
Στον άλλον ημιτελικό, η ένταση μεταξύ Ερντέμ και Καλτσίδου ήταν ό,τι πιο ενδιαφέρον είχε να μας δώσει το Παναθηναϊκός – Αθηναϊκός 69-78. Κατά τ’ άλλα, μονόλογος από τη Τζέσικα Σέπαρντ 28 πόντους, 17 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα.
Στις τρεις νίκες ο πρωταθλητής, με πλεονέκτημα του Ολυμπιακού.