Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 60χρονο που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στον Λαγκαδά

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που οδήγησε σε θάνατο βρίσκεται ο 60χρονος οδηγός που προκάλεσε την προηγούμενη Παρασκευή το τροχαίο δυστύχημα έξω από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στο οποίο έχασε τη ζωή της μία 50χρονη.

Η εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για τη συγκεκριμένη πράξη, η οποία τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών, όπως επίσης για το πλημμέλημα της οδήγησης χωρίς άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς αυτή του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο επειδή εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης.

Παράλληλα, με την άσκηση της ποινικής δίωξης, οι δικαστικές Αρχές της Θεσσαλονίκης εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον του το οποίο αναμένεται να εκτελεστεί και θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας που χρεώθηκε την υπόθεση.

Ο 60χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ λόγω των βαρύτατων τραυμάτων που υπέστη κατά τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων.

«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της γυναίκας. Μετά τον θάνατο της μητέρας και του αδερφού μου δεν έχω ζωή. Εκείνη την ημέρα είχα πιει δύο τσίπουρα, αλλά είχα φάει καλά. Ήπια μετά έναν καφέ και δύο σόδες. Εκείνη τη νύχτα με τύφλωσαν τα φώτα και το μόνο που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα στην άσφαλτο», ήταν τα πρώτα λόγια του 60χρονου μετά την άσκηση δίωξης εις βάρος του.

Eνημερωτικές Εκπομπές

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο