Στο πόλο έχουμε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 του Champions League στο πόλο γυναικών, μετά από συγκλονιστικό ματς με νίκη στη Βουλιαγμένη, που είδατε στο MEGA PLAY.
Ήταν ακόμα ένα ματς θρίλερ. Η τελευταία ελπίδα της Βουλιαγμένης σταματάει, όπως και στο πρώτο ματς, πάνω στη Ράικροου. Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση στο Final 4 του Len Champions League για 11η φορά στην ιστορία του. Και τώρα κάνει όνειρα για την 4η κατάκτηση.
Η Βουλιαγμένη μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων στο ημίχρονο. Ωστόσο οι ερυθρόλευκες αφυπνίστηκαν στην τρίτη περίοδο και με ένα επί μέρους 4-1 ισοφάρισαν. Οι άμυνες ήταν αυτές που ξεχώρισαν στο τελευταίο οχτάλεπτο, με το γκολ της Άντριους να σφραγίζει στον Ολυμπιακό το εισιτήριο για τα ημιτελικά.
Στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σαμπαντέλ, η οποία προκρίθηκε παρά την ήττα στην ρεβάνς από τον Άλιμο με 15 – 13.