Βόλεϊ ανδρών: Κυπελλούχος Ελλάδος ο Ολυμπιακός – Έφτασαν τους 325 τίτλους οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα σηκώνει στην Άρτα το 19ο Κύπελλο στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Λίγο νωρίτερα ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με 26 πόντους, Γκόρντον Πέριν, δίνει τη νίκη στην ομάδα του με 3-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ στον τελικό του Final-4.

Ο εξίσου εξαιρετικός Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς με 19 πόντους, πρωτοστάτησε στους πανηγυρισμούς, δίνοντας το ρυθμό τόσο στο γήπεδο, όσο και στο πούλμαν στην επιστροφή της ομάδας στο ξενοδοχείο.

Ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη μετράει, πλέον, 325 τρόπαια στα πέντε βασικά ομαδικά Ολυμπιακά αθλήματα σε επίπεδο Ανδρών-Γυναικών, ενώ το σύνολο του Γκαρντίνι έκανε το 3 στα 3 μετά και την κατάκτηση του Super Cup και του League Cup.

Ο Ολυμπιακός με όπλο του το πολύ καλό σερβίς, κατάφερε να πάρει πόντους και να χαλάσει την υποδοχή του ΠΑΟΚ, κερδίζοντας τα πρώτα δύο σετ.

Ο δικέφαλος του Βορρά αντέδρασε στο 4ο, μειώνοντας σε 2-1, όμως οι Πειραιώτες δεν ήταν διατεθειμένοι να κάνουν άλλα δώρα και έκλεισαν το ματς, με ακόμα έναν τίτλο στην Άρτα.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού

Απόρρητο