Συνεχίζονται οι έρευνες για τη ληστεία τράπεζας στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, με την Αστυνομία και το ελληνικό FBI να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
Οι ληστές, που έφυγαν από το υποκατάστημα της τράπεζας με λεία 200.000 ευρώ πάνω σε μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, την εγκατέλειψαν σε πρανές του Αχελώου και εξαφανίστηκαν. Σε δεύτερη μηχανή βρισκόταν ένας ακόμη συνεργός τους, ο οποίος παρακολουθούσε όλες τις κινήσεις έξω από την τράπεζα.
Ώρες μετά τον εντοπισμό των δύο μοτοσικλετών που χρησιμοποίησαν στη ληστεία, οι δράστες παραμένουν άφαντοι, με την ΕΛ.ΑΣ. να προσπαθεί να οδηγηθεί στα ίχνη τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, φαίνεται ότι τα άτομα, τα οποία πραγματοποίησαν αρχικά την κλοπή των δύο μοτοσικλετών από περιοχές της Αθήνας, τις μετέφεραν στο Μεσολόγγι με κλειστό φορτηγό κι αυτό για να αποφύγουν τυχόν έλεγχο από την Αστυνομία, στον οποίο θα διαπιστώνονταν πως οι μοτοσικλέτες ήταν κλεμμένες.