Απροστάτευτοι χιλιάδες δανειολήπτες από την επέλαση των Funds

Ο Γεράσιμος Τίρπος, ο οποίος παίρνει αναπηρική σύνταξη και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του μίλησε στις «Εξελίξεις Τώρα» για το τί συνέβη στηn περίπτωσή του.

Τα funds δεν κάνουν διακρίσεις. Μετά τους οικονομικά ασθενείς, τις ευάλωτες οικογένειες, και τους σεισμοπαθείς, τώρα «βάζουν στο μάτι» και σπίτια ατόμων με αναπηρίες.

Ο Γεράσιμος Τίρπος, ο οποίος παίρνει αναπηρική σύνταξη και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του μίλησε «Εξελίξεις Τώρα».

«Εγώ έχω ένα σπίτι 29 τ.μ στο Κερατσίνι. Είχα ένα καταναλωτικό δάνειο από μία περιπέτεια που είχα, ήρθε η κρίση και εγώ μπήκα στο ψυχιατρείο. Παίρνω αναπηρική σύνταξη. Χρωστάω 25.000 ευρώ. Χάνω το μόνο περιουσιακό μου στοιχείο. Έβαλα μία οικονομολόγο φίλη μου να μιλήσει και της είπαν να δώσω 4.500 ευρώ μετρητά. Εγώ που να τα βρω; Ζω με 600 ευρώ. Τους το εξηγήσαμε αλλά αυτοί είναι αμετάκλητοι».

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο