Ένα χτύπημα στο πρόσωπο του 33χρονου που έχασε τη ζωή του μετά το επεισοδιακό τροχαίο στον Άγιο Νικόλαο στη Χαλκιδική στο οποίο τραυματίστηκε και γυναίκα αστυνομικός, δημιούργησε νέα δεδομένα στην υπόθεση.
Ο 26χρονος που είχε εμπλακεί στο επεισόδιο και κατηγορήθηκε ότι χτύπησε τον 33χρονο με συνέπεια να πέσει αναίσθητος, είναι πλέον κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο.
Τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης οδήγησαν στον εισαγγελέα Πολυγύρου να αναβαθμίσει την κατηγορία και να παραπέμψει την υπόθεση σε ανακριτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην έκθεση γίνεται αναφορά σε τραύμα στο πρόσωπο του 33χρονου από θλον όργανο, που παραπέμπει σε ένα σημάδι του θύματος στο αριστερό μάγουλο.
Αυτό εκτιμάται ότι θα μπορούσε να οδηγήσει μέχρι και στον θάνατό του, που σημαίνει ότι ο 33χρονος μπορεί να μην έχασε τη ζωή του μόνο από το τροχαίο και την παράσυρση του φορτηγού.
Ο 26χρονος απολογείται αύριο στις δικαστικές Αρχές.