Ο Δημήτρης Μανιάτης στις «Εξελίξεις Τώρα» – «Είναι ομάδα αλήθειας ή συγκεκριμένης αλήθειας;»

Ο δημοσιογράφος των «Νέων» και του «In.gr», Δημήτρης Μανιάτης, μίλησε στις «Εξελίξεις Τώρα» για τη δράση της «Ομάδας Αλήθειας».

Ο Δημήτρης Μανιάτης αναρωτήθηκε σχετικά με τη συγκεκριμένη ομάδα; «Είναι ομάδα αλήθειας ή συγκεκριμένης αλήθειας;».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σήμερα οι άνθρωποΙ που έχουν σπεύσει να υποστηρίξουν τα πεπραγμένα της δεν είναι διακομματικά στελέχη. Αντίθετα, η μεγάλη πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος σήμερα θέτει ερωτήματα. Και σε αυτά τα ερωτήματα προστίθενται και τα δικά μου ερωτήματα. Ρωτώ λοιπόν, είναι ομάδα αλήθειας γενικά και αόριστα ή συγκεκριμένης αλήθειας; Για παράδειγμα μέσα στη 10χρονη διαδρομή της έχει πει κάτι θετικό για το ΠΑΣΟΚ ή τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ; Όχι. Κόβει και ράβει βίντεο που τα εντάσσει σε μία συγκεκριμένη ιδεολογική και πολιτική στράτευση. Άρα εδώ έχουμε μία μονομερή ομάδα αλήθειας».

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως αυτό το λέει καθώς σήμερα είδε ένα tweet συγκεκριμένου σημερινού υπουργού που έλεγε τα ευχαριστήρια της παράταξης ενώ ακόμη ένα ερώτημα που προκύπτει και μέσα από το ρεπορτάζ του Inside Story είναι το κατά πόσο ισχύει αυτή η σχέση.

«Πριν μπω στο στούντιο κοίταγα τα χρέη της ΝΔ, τα οποία συνήθως τα ξεχνούμε. Ρωτώ λοιπόν: Αυτά τα χρέη πόσο αποπληρώνονται σήμερα και πόσο σε αυτά τα χρέη προστίθενται και τρέχοντα έξοδα, συγκεκριμένα για τις εκλογές του 2023 ή για τις ευρωεκλογές. Τρίτο θέμα και για μένα ένα πολύ μεγάλο ζήτημα. Ο στρατός των παράξενων συκοφαντικών τρολ που υπάρχουν στο Twitter. Αυτό είναι μία πολύ περίεργη και ιδιαίτερη ιστορία. Έχουν σκοτώσει κόσμο με ψυχολογικούς και ψηφιακούς όρους. Τελευταίο θύμα και με χυδαίο τρόπο είναι οι συγγενείς των θυμάτων και κυρίως η Μαρία Καρυστιανού. Όλοι αυτοί έχουν ένα συγκεκριμένο συντονισμό».

Ο Δημήτρης Μανιάτης κατέληξε λέγοντας πως σε αυτή τη χώρα πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε ποιοι είναι υπάλληλοι στις κυβερνήσεις.

«Είναι ένας οργανωμένος οργανισμός και δεν νομίζω πως δύο άνθρωποι μπορούν να δουλέψουν τόσα βίντεο με τέτοιο τρόπο και πώς αυτή η επικοινωνιακή δουλειά έρχεται και υπάγεται σε ένα πολιτικό σχέδιο».

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο