Πάτρα: 5 συλλήψεις μαθητών για τον τραυματισμό του 13χρονου από challenge

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για την υπόθεση του τραυματισμού του 13χρονου μαθητή, κατά τη διάρκεια challenge, σε Γυμνάσιο στην Πάτρα. Πρόκειται για πέντε 14χρονους, ενώ έχει γίνει ταυτοποίηση ενός ακόμη.

Η εισαγγελία έχει αναλάβει την εποπτεία της έρευνας και απέδωσε την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε ανήμπορο να αντιδράσει άτομο. Πράγμα που σημαίνει, ότι αν πρόκειται challenge, δεν είναι με την συμμετοχή – τουλάχιστον αυτό δηλώνει η δικογραφία- του 13χρονου. Την θέση αυτή υποστηρίζει και η η οικογένεια του παιδιού.

Οι πέντε μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι μιας και πρόκειται για ανήλικους.

Παράλληλα, υπάρχει και μια δεύτερη δικογραφία, που αφορά και θα διερευνηθεί η συμμετοχή των καθηγητών για το γεγονός ότι δεν υπήρχε, σύμφωνα με τον νόμο, καθηγητής στο προαύλιο του σχολείου, ώστε να εποπτεύει τον χώρο.

Οι γονείς του 13χρονου λένε, ότι και στο πρόσφατο παρελθόν είχε πέσει θύμα bullying.

Ενώ όσον αφορά την κατάσταση υγείας του παιδιού, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο