Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Μενίδι.
Μια ηλικιωμένη γυναίκα νεκρή, ο σύζυγος της, 82 ετών, αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη, στον πάνω όροφο να μένει ο γιός που περνάει το δικό του δράμα και η γειτονιά να είναι σοκαρισμένη.
Στην ήσυχη γειτονιά δεν ακούγεται τίποτα, μόνο τα σκυλιά που γαβγίζουν. Λίγες ώρες νωρίτερα όμως αυτή η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι.
Πως ακριβώς έχασε την ζωή της η γυναίκα είναι κάτι που οι αρχές το ερευνούν. Ο σύζυγος και γυναικοκτόνος λέει πως όλα έγιναν από μία ατυχή στιγμή. Ένα σπρώξιμο που έγινε πάνω σε έναν καυγά. Ο άντρας στις Αρχές είπε λίγα και τόνισε πως θα απολογηθεί στο δικαστήριο.
«Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε λογομαχία, όλα έγιναν λίγο πριν τις 7 το πρωί, αυτή κρατούσε το σφυρί, εγώ απλά προσπάθησα να την αφοπλίσω, στην αρχή την τράβηξα από τα μαλλιά, όπως την έσπρωξα έπεσε κάτω, έτσι χτύπησε στο κεφάλι και πέθανε», υποστήριξε ο 82χρονος.
Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στον χώρο που παίχτηκε η τραγωδία. Το σφυρί για το οποίο είχε κάνει αναφορά ο άντρας βρέθηκε στο τραπέζι της κουζίνας του διαμερίσματος και το εγκληματολογικό το πήρε για να βρει ποια δείγματα dna έχει πάνω του.
Κεραυνός εν αιθρία η τραγωδία; Ναι και όχι θα πουν γείτονες. Άλλοι στέκονται πως δεν είχαν απασχολήσει ξανά τις αρχές και άλλοι λένε πως μπορεί να μην ερχόταν η αστυνομία, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια οι καυγάδες δεν ήταν σπάνιοι. Ίσως κανείς απλά να μην περίμενε τα χειρότερα.
«Τον τελευταίο καιρό είχανε διάφορα θέματα, εγώ μια φορά έτυχα σε έναν καυγά την έσωσα την γυναίκα εκεί πέρα την προλάβαμε…Δεν σου πάει το μυαλό ότι αυτός ο άνθρωπος μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο και εμείς έχουμε μείνει έκπληκτοι με αυτό που ακούσαμε», αναφέρει μαρτυρία στο Live News.
Η γειτόνισσα θα περιγράψει τραγικές εικόνες από έναν άλλο καυγά που, όπως λέει, είδε με τα μάτια της κακοποιημένη την γυναίκα.
«Την είχε μελανιάσει από τις σπρωξιές από το ξύλο, την έσπρωξε, την έσπρωξε με τα χέρια, με τα χέρια δεν είχε πάρει αντικείμενο , δεν την είχε χτυπήσει με κάτι τότε που ήμουν εγώ τουλάχιστον».
Τότε η γυναίκα δεν πήγε στο νοσοκομείο. Τώρα η 78χρόνη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τις αρχές που ειδοποιήθηκαν από το τρίτο τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης, τον γιο της.
Ο πατέρας του τον ειδοποίησε και κατέβηκε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου. Ο γιος πήρε τηλέφωνο τις αρχές που αφού βρήκαν νεκρή την γυναίκα προχώρησαν στην σύλληψη του άνδρα.
Την ίδια ώρα πάντως τα στόματα ανοίγουν και νέες πληροφορίες βάζουν και άλλα κομμάτια του παζλ στο κάδρο. Ο άντρας και γυναικοκτόνος είχε λένε επιβαρυμένη υγεία, έπαιρνε φάρμακα για την καρδιά του, έπασχε από άνοια αλλά και ψυχική νόσο.