Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που παιδιά πετούν βαρελότα στα πόδια 85χρονης γυναίκας στον Πόρο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Στο βίντεο φαίνεται η παρέα των ανηλίκων να βρίσκεται στον Συνοικισμό του Πόρου, συγκεκριμένα στην παιδική χαρά.
Την ώρα που περνά η 85χρονη, δύο ανήλικοι συνεργάζονται και ο ένας δίνει στον άλλον το βαρελότο, το ανάβουν και το πετούν στα πόδια της γυναίκας.
Όπως κατήγγειλε ο γιος της ηλικιωμένης, ο οποίος κάνει λόγο για γκέτο και συμμορία ανηλίκων, πέρσι, η ίδια παρέα νεαρών, την ώρα που η γυναίκα πότιζε τα λουλούδια, της τράβηξε το λάστιχο με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και έκτοτε να αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα.
Επιπλέον, σύμφωνα με την ανάρτηση ο ίδιος ο άνδρας αναρωτιέται τι θα γίνει εάν βανδαλίσουν και το δικό του σπίτι και τι θα κάνει ο ίδιος για να το αντιμετωπίσει.
Οι Αρχές προς το παρόν δεν έχουν ασχοληθεί περαιτέρω με το γεγονός.