Χαλάνδρι: Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία Μοσχούρη

Τα κομμάτια του παζλ που θα τους οδηγήσουν στους εκτελεστές του Γιώργου Μοσχούρη προσπαθούν να συνθέσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αναζητώντας παράλληλα και τα λάθη των δραστών.

Φαινομενικά, το καρτέρι θανάτου που είχαν στήσει οι εκτελεστές ήταν άρτια οργανωμένο: είχαν παρακολουθήσει τον 55χρονο, γνώριζαν τι ώρα θα βρισκόταν αλλά και τι ώρα θα έβγαινε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Μόλις τον είδαν να βγαίνει, τον «γάζωσαν» με τουλάχιστον 54 σφαίρες, αδιαφορώντας για τις συνέπειες και μετατρέποντας το κέντρο του Χαλανδρίου σε «άγρια δύση».

Στο στόχαστρο της μαφίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια οι αντίπαλοί του ήταν αρκετοί και προσπαθούσαν καιρό να τον βγάλουν από τη μέση

Ο Γιώργος Μοσχούρης φέρεται να ήλεγχε το 70% των νυχτερινών μαγαζιών σε Αττική και Μύκονο, ενώ είχε αναπτύξει δραστηριότητα και στον χώρο των λαθραίων τσιγάρων, κάτι που τον είχε βάλει στο στόχαστρο μαφιόζων από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA, μέσα σε διάστημα ενός έτους η Αστυνομία ενημέρωσε τον Μοσχούρη δύο φορές ότι κινδυνεύει και ότι ετοιμάζεται δολοφονική απόπειρα σε βάρος του, την οποία κατάφεραν οι Αρχές να αποτρέψουν την τελευταία στιγμή, άγνωστο το πώς.

Η πληροφόρηση που είχε φτάσει στις Αρχές ήταν ότι οι διώκτες του Μοσχούρη σκόπευαν να τον δολοφονήσουν ακόμα και μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Παρά τις προειδοποιήσεις ότι κινδυνεύει η ζωή του ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται ότι δεν ήταν τόσο προσεκτικός. Το απόγευμα της Πέμπτης, την ώρα που έβγαινε από την κλινική, ήταν μόνος και απροστάτευτος.

Τι ψάχνουν οι Αρχές

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια σαρώνεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από το σημείο της εκτέλεσης αλλά και εκεί όπου οι εκτελεστές πυρπόλησαν το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Φύλλο και φτερό γίνονται τα κινητά τηλέφωνα του 55χρονου που εντοπίστηκαν πάνω του μετά τη δολοφονία, αλλά και οι 54 κάλυκες για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Από την πρώτη εικόνα φαίνεται ότι το θύμα έχει δεχθεί τις περισσότερες σφαίρες στο κεφάλι. Εκτιμάται ότι για την εκτέλεσή του χρησιμοποιήθηκαν δύο καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθαρό βίντεο από την εκτέλεση δεν υπάρχει. Έχουν βίντεο από την διαφυγή τους.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο